Arbeta hos oss

Vi söker arbetsledare till vår produktion

Arbetsbeskrivning:

Som arbetsledare på Klaes Jansson är du en viktig kugge i samspelet mellan de olika avdelningarna på företaget och tillsammans med produktionschefen kommer du att ansvara för den dagliga driften i produktionen.

En stor del av arbetet är att säkerhetsställa att vi håller hög leveranssäkerhet och kvalitet. Som arbetsledare har du del i ansvaret för kvalitetskontroller samt att säkerhetsställa att vi arbetar enligt framtagna rutiner.

I arbetet ingår att planera, leda och fördela produktionspersonalen utifrån aktuellt behov men vid hög arbetsbelastning kommer du även att hoppa in och arbeta i produktionen.

Vem är du?

Vi arbetar mycket nära våra kunder för att lösa deras problem och utmaningar och som arbetsledare har du en tät dialog med alla avdelningar på företaget för att säkra kvalité och leverans till kund, för detta behövs en mycket god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Då vi är ett ”lagom stort” företag så tar vi i och hjälps åt där det behövs, du bör därför vara prestigelös som person och redo att hoppa in och arbeta i produktionen när så behövs. Vi arbetar med korta ledtider och arbetstoppar vilket innebär att jobbet periodvis kan vara stressigt och ryckigt. Därför tror vi att du kan prioritera och arbeta under stress utan att ge avkall på kvalitén.

Inom ramen för vårt LEAN-arbete kommer du att vara med att driva framtagande och utvecklande av rutiner, arbetsprocesser och metoder. Du kommer även att arbeta med ständiga förbättringar och effektiviseringar. Erfarenhet av LEAN-arbete är meriterande för den här tjänsten.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin i någon ledande befattning där du arbetat med något affärsystem och MS Office, gärna också vana från något CAD-program.

Du har gärna som lägst gymnasieutbildning men personliga egenskaper och känsla för produktion är viktigast.

Vi hoppas att du vill bli en del av vår ”företagsfamilj” där vi vill kunna ha roligt på jobbet, känna engagemang, glädje och delat ansvar.

 

 

 

Vi erbjuder dig:

  • En varierad och utvecklande roll på ett företag med gott renommé och kvalitetsfokus
  • Ett grymt bra gäng här i Haninge, men även kollegor och bollplank i Örebro och Göteborg
  • En fast heltidstjänst med månadslön

Kontakta/Sök tjänsten:    

För frågor om tjänsten, kontakta Lisa Stenport på 070-796 93 13 eller lisa.stenport@glasgruppen.se

Vi ser fram emot din ansökan snarast, med CV till lisa.stenport@glasgruppen.se

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 31/3 2019.